Vi är glada över att kunna hälsa Fredrik Bergström välkommen som en av talarna på nätverksträffen den 30 maj!

Intresseanmälan: https://lnkd.in/dEErgpzX

Fredrik Bergström är en välkänd profil för många i försäkringsbranschen. Senare i vår tillträder han som ny VD för Euro Accident efter att närmast tidigare ha varit VD för LFAB. Tidigare har han haft ledande poster inom bland annat If och SBAB. Han är sedan förra året styrelseledamot i Nordnet.

Med andra ord en person med bred och djup erfarenhet av det som är temat för vårens sista nätverksträff/AW:  ”Att arbeta med kreativ affärsutveckling – mitt under en regelverkstsunami”!

Missa inte möjligheten att höra honom berätta om hur man kan tänka för att utveckla affärerna inom försäkring och samtidigt klara av att hantera snabba och genomgripande förändringar av regelverket! 

Som framgått tidigare samlas vi kl 17 den 30 maj ombord på M/S Teaterskeppet som ligger förtöjd vid Skeppsbron i Stockholm.  Där minglar vi, det bjuds på vin och tilltugg och får lyssna på några av landets mest erfarna ledare i försäkringsbranschen

Vår partner för nätverksmötet är Dina Försäkringar och Gunilla Svensson, VD för Dina Försäkring AB, hälsar oss välkomna på träffen. 

Antalet deltagare på nätverksträffen är begränsat — och vid den förra träffen var mötet fullbokat redan en månad i förväg!

Intresseanmälan och länk till nätverksträffen hittar du här.
https://lnkd.in/dEErgpzX

Varmt välkommen!
Insurance Evolution

Nätverksmötet arrangeras av Insurance Evolution, som är ett samarbete mellan Sak & Liv och FörsäkringsPlatsen

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?