Varmt välkommen till Insurance Evolutions första nätverksträff i Malmö!

Vi är oerhört glada att kunna bjuda in till Insurance Evolutions allra första mingel / nätverksträff i Malmö. Nu har anmälan öppnat — och du är så välkommen att vara med på träffen den 10 oktober!

Klicka här för att anmäla dig!

Insurance Evolution har arrangerat nätverksträffar för försäkringsbranschen sedan 2022 — och detta är första gången som vi genomför en träff utanför Stockholm.

Värd för kvällen är Trygg-Hansa. Därför är du varmt välkommen den 10 oktober kl 17 till Trygg-Hansa nya kontor i Hyllie, där vi bjuds på enklare förtäring och dryck och får mingla med kollegor i branschen. Adressen är Skrivaregatan 21. 

Förutom mat och dryck får du möjlighet att träffa personer i Trygg-Hansas ledning som berättar om hur bolagets organisation fungerar.

Du får också lyssna till en kvalificerad panel som samtalar kring ett aktuellt tema — ”Hur lockar försäkringsbranschen morgondagens talanger?”.

Att locka talanger till försäkringsbranschen är på sätt och vis något som är ständigt aktuellt — men kanske nu mer än någonsin när digitaliseringen påverkar alla delar av verksamheten och kompetenskraven förändras snabbt! 

Så vad behöver vi göra för att övertyga morgondagens talanger om det lockande i att ansluta till en bransch mitt uppe i en spännande utveckling? 

Missa inte möjligheten att lyssna till en kvalificerad panel som ger sitt svar på frågan hur vi ska arbeta för att ännu bättre tydliggöra alla intressanta möjligheter i branschen! 

Än en gång — varmt välkommen den 10 oktober!

Klicka här för att anmäla dig!

Förutom att Trygg-Hansa stöttar träffen har vi fått hjälp av en lokal projektgrupp: Anders Grotte, Ted Cederlund, och Michael Gantén — stort tack!

Insurance Evolution är ett samarbete mellan tidningen Sak & Liv & omvärldsbevakningstjänsten FörsäkringsPlatsen. Vi startade med ambitionen att skapa en kvalificerad mötesplats där alla som är verksamma inom försäkring kan träffas, och få inspiration till fortsatt utveckling av branschen. 

Trygg-Hansa — ett av Sveriges starkaste varumärke inom försäkring — är givetvis ett välkänt bolag för alla som är aktiva i den svenska försäkringsbranschen. Det har hänt mycket kring bolaget de senaste åren med ny ägare, ny organisation — och inte minst ett helt nytt kontor i Hyllie där nätverksträffen kommer att hållas.

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?