Hur lockar försäkringsbranschen morgondagens talanger?

Dagar
Timmar
Minuter

Om eventet

AW & nätverksträff den 10 oktober!

Vi är oerhört glada att kunna bjuda in till Insurance Evolutions allra första mingel / nätverksträff i Malmö. Du är så välkommen att vara med på träffen den 10 oktober!

Insurance Evolution har arrangerat nätverksträffar för försäkringsbranschen sedan 2022 — och detta är första gången som vi genomför en träff utanför Stockholm.

Värd för kvällen är Trygg-Hansa. Därför är du varmt välkommen den 10 oktober kl 17 till Trygg-Hansa nya kontor i Hyllie, där vi bjuds på enklare förtäring och dryck och får mingla med kollegor i branschen. Adressen är Skrivaregatan 21. 

Förutom mat och dryck får du möjlighet att träffa personer i Trygg-Hansas ledning som berättar om hur bolagets organisation fungerar, och lyssna till en kvalificerad panel som samtalar kring ett aktuellt tema — ”Hur lockar försäkringsbranschen morgondagens talanger?”.

Att locka talanger till försäkringsbranschen är på sätt och vis något som är ständigt aktuellt — men kanske nu mer än någonsin när digitaliseringen påverkar alla delar av verksamheten och kompetenskraven förändras snabbt! 

Vad behöver vi göra för att övertyga morgondagens talanger om det lockande i att ansluta till en bransch mitt uppe i en spännande utveckling? 

Så än en gång — varmt välkommen den 10 oktober!

Insurance Evolution
— ett samarbete mellan Sak & Liv & FörsäkringsPlatsen.

Med hänsyn till behovet av balanserad sammansättning av olika aktörer i försäkringsbranschen på nätverksträffen kan avsteg komma att göras från först till kvarn-principen.

Ifall du jobbar i ett försäkringsbolag eller en förmedlare kan du bli medlem i Insurance Evolutions nätverk och få 25 procents rabatt på Insurance Evolutions event. Kan det vara intressant för din del? Läs mer om medlemsförmånerna här

Talare

Program

Villkor för anmälan: Deltagare som fått bekräftelse och faktura garanteras plats vid nätverksträffen endast under förutsättning betalning sker senast på förfallodag. Inbetald deltagaravgift återbetalas ej vid utebliven närvaro.

Mer information om nätverksträffen kommer inom kort.

Mat & dryck

Anmäl dig till detta event

Hur lockar försäkringsbranschen morgondagens talanger?

Pris per person
380 kr ex. moms
Antal deltagare
80

Här fyller du i uppgifterna i din intresseanmälan