Väntelista ute! AW & nätverksträffen den 23/1 är fullbokad.

Vill du vara med? Ställ dig gärna på väntelistan genom att anmäla dig här: Frågorna som definierar året 2024! De mest omvälvande förändringarna på gång. – Insurance Evolution (insevo.se)

AW & Nätverksträff den 23/1-2024

Vad händer nästa år? Vilka aktuella frågor får allra störst betydelse 2024 för försäkringsbranschen? Hur påverkas vi av utvecklingen inom AI? När kommer EU-regelverket kring Open Finance att träda i kraft och vad betyder det för svensk försäkring? Vilka storaffärer kan vi förvänta oss på försäkringsområdet? Hur berörs branschen av ekonomin och av det oroliga världsläget?

Den 23 januari samlar Insurance Evolution en kvalificerad panel med företrädare för den svenska försäkringssektorn som spanar in i framtiden.

Vi är mycket glada över att kunna presentera Accenture som värd för mötet.  Accenture är ett globalt konsultföretag inriktat på digital transformation med fullserviceexpertis inom strategi, teknisk implementation och styrning — med ett stort fokus på försäkringsbranschen.

Träffen den äger rum i Accentures lokaler på Rådmansgatan 42 i Stockholm. Vi samlas kl 17 för årets första AW/Nätverksmöte. Vi bjuds på enklare förtäring och dryck och får mingla med kollegor i branschen — samt lyssna till en förhoppningsvis spännande paneldiskussion om framtiden!

Vi är väldigt glada att kunna hälsa Säkras VD Eva Pantzar Waage, Svedeas VD Jonas Roberts och Folksam Livs affärsområdeschef Katrin Röcklinger välkomna som talare. Från Accenture kommer GenAI Lead of Marketing Nordics Jens Hård att delta på scenen.

Varmt välkomna den 23 januari!
Insurance Evolution — ett samarbete mellan Sak & Liv & FörsäkringsPlatsen

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?