Många vill besöka SPP och vara med på nätverksträffen den 15 mars! Kul!

Vi får förfrågningar om möjligheten att vara med och en väntelista är öppnad.
Skriv gärna upp dig och skulle du inte få plats så får du förhandsinformation om nästa AW och nätverksträff!
Varmt välkommen att skriva upp dig via länken:
https://lnkd.in/dnNz7A_P

Nätverksträffen den 15 mars
Hur arbetar de stora bolagen med digitaliseringen?
Temat för vår nästa nätverksträff den 15 mars är ”Den digitala revolutionen i de etablerade bolagen”.

En tanke med temat är att det är lätt att stirra sig blind på den snabba utvecklingen i insurtechbolagen. De hittar på nya spännande saker med ny spännande teknik — och det är alltid kul. Men samtidigt pågår också lite mer i skymundan en intressant utveckling hos de etablerade företagen i branschen.

• Hur förhåller sig de etablerade bolagen till sin legacy — arvet med stora trögrörliga system — i en alltmer föränderlig värld?

• Hur arbetar de etablerade bolagen för att locka till sig nya tekniktalanger, när nya techbolag uppbackade av riskkapital står på kö för att rekrytera nybakade tekniker och ekonomer?

• Kan man mäta om de etablerade teknikbolagens satsningar på automatisering, digitalisering och AI är lönsamma på kort och lång sikt?

En del av allt detta kommer vi att beröra på träffen — missa inte det! Vi är mycket glada över att ha kunnat knyta en mycket kvalificerad grupp talare till träffen den 15 mars.

• Kjell Rune Tveita, CIO på If som beskriver sig som det mest digitaliserade sakbolaget på världens mest digitaliserade marknad.

• Anders Lundin, Sverigechef på Gjensidige som har satsat stora resurser de senaste åren på digitalisering, och har lyckats minska sina driftskostnader dramatiskt.

• Mats Dahlquist, VD för Trygg-Hansa, som bland annat berättar om hur Trygg-Hansa lyckats med konststycket att på kort tid både integrera Moderna Försäkringar och dessutom byta IT-miljö från Codan till Tryg.

Kvällens värd är SPP — ett av de etablerade livbolagen som har tagit den nya digitala världen på allvar. SPP —en del av Storebrandkoncernen — berättar om filosofin bakom bolagets teknikutveckling. På plats möter du SPP:s CIO Monika Rappe.

Det kommer att bli intressant att lyssna på talarnas erfarenheter av att arbeta med utveckling och digitalisering i ett etablerat bolag — oavsett om du i dag arbetar i ett traditionellt bolag som står inför en omställning, är verksam i ett nystartat techbolag med inriktning mot försäkringsbranschen — eller bara intresserad av att veta mer om vart utvecklingen är på väg!

Insurance Evolution —ett samarbete mellan Sak & Liv & FörsäkringsPlatsen

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?