Vi är mycket glada över att kunna meddela att Linnéa Ecorcheville blir en av talarna på nätverksträffen den 30 maj!

Intresseanmälan: https://lnkd.in/du53-aqV
 
Linnéa Ecorcheville är utbildad jurist och har bred bakgrund inom försäkringsbranschen. Sedan 2017 är hon VD för framgångsrika tjänstepensionsföretaget Movestic Liv & Pension. Tidigare har hon bland annat varit VD för Moderna Försäkringar. För många är hon också känd som uppskattad föreläsare och moderator på försäkringskonferenser under flera år. 
 
Med tanke på hennes bakgrund som jurist och med hennes erfarenhet som VD både inom sak och inom liv, är vi mycket nyfikna på hennes tankar om utvecklingen av regelverk för branschen — i relation till möjligheterna att skapa nya produkter och affärsmöjligheter! 
 
Så missa inte möjligheten att träffa Linnéa Ecorcheville på nätverksträffen den 30 maj, som har temat ”Att arbeta med kreativ affärsutveckling – mitt under en regelverkstsunami”. 
 
Vi samlas den 30 maj kl 17 ombord på M/S Teaterskeppet som ligger förtöjd vid Skeppsbron i Stockholm. Där minglar vi, det bjuds på vin och tilltugg och vi får lyssna på några av landets mest erfarna ledare i försäkringsbranschen. 
 
Vår partner för nätverksmötet är Dina Försäkringar och VD Gunilla Svensson på Dina Försäkring AB hälsar oss välkomna på träffen.
 
Antalet deltagare på nätverksträffen är begränsat — och vid den förra träffen var mötet fullbokat redan en månad i förväg! Med andra ord – vänta inte för länge med att anmäla dig!
 
Intresseanmälan och länk till nätverksträffen hittar du här.
 
https://lnkd.in/du53-aqV
 
Varmt välkommen!
Insurance Evolution
 
Nätverksmötet arrangeras av Insurance Evolution, som är ett samarbete mellan Sak & Liv och FörsäkringsPlatsen

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?