Sponsor till Insurance Evolution Award

Insurance Evolution vill rikta ett stort tack till Deloitte som är en av sponsorerna till Insurance Evolution Award ”Årets Innovation”. Bidraget gör det möjligt att genomföra arbetet med utdelningen av utmärkelsen!

Läs mer om Deloitte här

Lämna in din nominering till Årets Innovation i försäkringsbranschen här.

Vilket projekt tycker du förtjänar utmärkelsen ”Insurance Evolution Award” för Årets Innovation?

Vi som driver Insurance Evolution älskar utveckling i försäkringsbranschen! 
Därför har vi nu tagit initiativ till en utmärkelse till projekt med koppling till branschen som kan fungera som inspiration för andra — Insurance Evolution Award. 
Med utmärkelsen vill vi belöna goda exempel på kreativitet och innovationskraft inom försäkring. 

Vilket projekt i branschen tycker du förtjänar årets utmärkelse? 

Så här är upplägget: 

• Kom med ditt förslag! Vem som helst får föreslå pristagare genom att fylla i ett formulär med information om ett innovativt projekt i branschen. Du är välkommen att föreslå precis vilket projekt som helst – antingen ett projekt som du själv är med i eller som berör företaget där du jobbar, eller ett projekt som du tycker verkar bra utan att du alls själv har varit inblandad. Det är fritt fram att nominera!

• En kvalificerad jury nominerar! Efter en genomgång av de inkomna förslagen beslutar en jury om ett mindre antal projekt som nomineras till utmärkelsen. 

• Medlemmarna röstar fram en vinnare! Därefter får medlemmar och partners i Insurance Evolutions nätverk rösta fram den vinnare av utmärkelsen som är mest värdig. 

• Vinnaren offentliggörs på en nätverksträff. Senare i vår kommer vi att presentera vinnaren av utmärkelsen i samband med en nätverksträff i Stockholm. 

Förutom äran belönas det vinnande projektet med ett diplom, samt ett ekonomiskt bidrag för att fira med tårta på jobbet för dem som varit engagerade i projektet. 

Vilket projekt i försäkringsbranschen tänker du kan vara ett exempel på kreativitet och innovationskraft värt att belöna? 

Det kan handla om allt från innovativ marknadsföring till nydanande teknisk utveckling och nya spännande affärsmodeller som kan fungera som en förebild för andra. 

Så missa inte att skicka in ditt förslag på en värdig kandidat till Insurance Evolution Award! Möjligheten att lämna in förslag öppnar i dag den 12 mars. Sista dag för att komma med förslag är den 16 april. 

Det är helt kostnadsfritt att komma med förslag till vinnare av utmärkelsen. Föreslå gärna ett projekt som du själv har varit involverad i — här finns ingen plats för Jante! Fritt fram också att lämna in flera olika förslag. 

Vi är väldigt glada över att ha fått ihop en fantastisk jury, som ska bedöma de inskickade förslagen på vinnare av årets utmärkelse ”Insurance Evolution Award”. I juryn finns både teknisk kompetens, marknadskompetens, entreprenörskap och en djup kunskap om försäkring och finans. 

Maria Frykman som är VD och grundare av Isbjörn of Sweden, Henrik Perbeck, VD och koncernchef på Beijer Alma, och Anna Weissman, partner på Accenture. 

Formuläret för att lämna in förslag hittar du här.

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?