Nätverksträff & prisutdelning av Insurance Evolution Award!

Tema på nätverksträffen: ” Var står den svenska insurtechbranschen i dag?”

För ett par år sedan var insurtech det hetaste av heta — de digitala utmanarna inom försäkring lockade riskkapital och satsade stort på att vara ett piggare och snabbare alternativ till de etablerade bolagen.

I dag är situationen delvis annorlunda med ett högre ränteläge som har bidragit till ett förändrat investeringsklimat.

Samtidigt har flera av de disruptiva insurtechbolagen på allvar visat att de klarar av att locka kunder med nyskapande koncept. Var står insurtechvärlden i dag 2024?

Varmt välkomna till Insurance Evolutions AW/Nätverksträff den 28 maj där vi samlar en panel med både etablerade och nystartade insurtechbolag som hjälper oss att besvara frågan.

Kvällen avrundas med att vi — för första gången — presenterar en vinnare av utmärkelsen Insurance Evolution Award, till ett innovativt och inspirerande projekt i försäkringsbranschen. Missa inte det! 

Vi är mycket glada över att också kunna presentera Deloitte som värd för mötet.

Deloitte är världens största lednings- och strategikonsult och revisionsföretag, med en mängd uppdrag inom försäkring och finans.

Träffen den äger rum i Deloittes lokaler på Rehnsgatan 11i centrala Stockholm.

Vi samlas kl 17. Förutom paneldiskussionen och utdelning av Insurance Evolution Award bjuds du som deltagare på enklare förtäring och dryck och får mingla med kollegor i branschen. 

Så varmt välkommen den 28 maj!

Insurance Evolution
— ett samarbete mellan Sak & Liv & FörsäkringsPlatsen.

Intresseanmälan gör du här

Med hänsyn till behovet av balanserad sammansättning av olika aktörer i försäkringsbranschen på nätverksträffen kan avsteg komma att göras från först till kvarn-principen.

Ifall du jobbar i ett försäkringsbolag eller en förmedlare kan du bli medlem i Insurance Evolutions nätverk och få 25 procents rabatt på Insurance Evolutions event. Kan det vara intressant för din del? Läs mer om medlemsförmånerna här

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?