Missa inte nästa nätverksträff för dig i Försäkringsbranschen!

Redan nu kan du skicka in din intresseanmälan till nätverksträffen den 30 maj!
https://lnkd.in/dnWNQUub

Vi går mot ljusare tider! Trots gråväder och slask anar vi att det är en vår på gång. 

Och just när våren är på väg att övergå till försommar, den 30 maj, är du varmt välkommen till vårterminens andra och sista nätverksträff arrangerad av Insurance Evolution. 

Temat den här gången blir ”Att arbeta med kreativ affärsutveckling – mitt under en regelverkstsunami”.

Ett högaktuellt ämne för många som brottas med anpassning efter nya EU-direktiv, lagar och förordningar och FI-föreskrifter — på samma gång som man ska lyckas få affärerna att rulla och nya marknadsprojekt att flyga! 

Hur gör man för att både klara av att både vara compliant och affärsinriktad? Hur ser man till att följa alla nya regler — och samtidigt arbeta kreativt för att stärka kundrelationer och utveckla nya spännande produkter? 

Det ska bli väldigt roligt att höra vad vår kvalificerade panel har att säga i frågan. 

Det är nu också helt klart vem som blir kvällens värd!

Vi är mycket glada över att presentera Dina Försäkringar som vår partner för nätverksmötet den 30 maj! Inom Dina har man bland annat erfarenhet av att de senaste åren arbeta hårt med att anpassa bolagsstrukturen i gruppen till det nya solvensregelverket, samtidigt som man har lyckats stärka sin marknadsposition betydligt. Gunilla Svensson, VD Dina Försäkring AB, hälsar oss välkomna på träffen. Vi ser mycket fram att höra mer om hur Dina ser på frågeställningen i kvällens tema! 

Det är också helt klart var vi kommer att mötas den 30 maj. 

Vi samlas nämligen ombord på M/S Teaterskeppet som ligger förtöjd vid Skeppsbron i Stockholm, nära Dina Försäkringars kontor i Gamla Stan. 

Där minglar vi, det bjuds på vin och tilltugg, och får lyssna på några av de mest erfarna ledare som berättar om kreativ affärsutveckling i relation till utvecklingen av alla regelverk som kringgärdar branschen! Kan det bli bättre än att ses ombord på en båt för AW/nätverksträff? 

Mer informationen om deltagarna på nätverksträffen kommer inom kort — men vi är redan nu övertygade om att ni inte kommer att bli besvikna på uppställningen i panelen.

Precis som förra gången möts vi kl 17, för att så många som möjligt ska hinna avrunda sin arbetsdag innan vi ses. 

Antalet deltagare på nätverksträffen är begränsat — och vid den förra träffen var mötet fullbokat redan en månad i förväg!

Intresseanmälan och länk till nätverksträffen hittar du här.
https://lnkd.in/dnWNQUub

Varmt välkommen!
Insurance Evolution

Nätverksmötet arrangeras av Insurance Evolution, som är ett samarbete mellan Sak & Liv och FörsäkringsPlatsen

Dina Försäkringar Gunilla Svensson Agneta Köhler Fatima Munir Emma Kindblom Tomas Roos

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?