Missa inte att skriva upp dig på väntelistan!

Anmäl ditt intresse här:
https://lnkd.in/gvgMFgWY
Träffen är fullbokad med du skrivs upp på väntelistan!

”Att arbeta med kreativ affärsutveckling – mitt under en regelverkstsunami”.
Hur lyckas man med att vara compliant mot nya regelverk i försäkringsbranschen — samtidigt som man utvecklar nya kreativa affärslösningar?
Temat för nästa nätverksträff den 30 maj är ”Att arbeta med kreativ affärsutveckling – mitt under en regelverkstsunami”.
En tanke med temat är att många bolag brottas intensivt med anpassning till nya EU-direktiv, lagar, förordningar och FI-föreskrifter — på samma gång som de måste få affärerna att löpa på och nya marknadsprojekt att lyfta!

Hur kan man arbeta kreativt för att stärka kundrelationer och utveckla nya spännande produkter, utan att missa att följa alla nya regler på rätt sätt?
Hur klarar man av att hålla balansen på rätt sätt? 
Finns det till och med möjligheter att vända de nya regelverken till något positivt och på så vis vinna marknadsfördelar?

En del av allt detta kommer vi att beröra på träffen. 
Vi är mycket glada över att ha kunnat knyta en mycket kvalificerad grupp talare till träffen:

Fredrik Bergström är nyligen utsedd till ny VD för Euro Accident. Han har närmast varit VD för Länsförsäkringar AB.

Linnéa Ecorcheville är sedan 2017 VD för tjänstepensionsföretaget Movestic Liv & Pension och dessförinnan bland annat VD för Moderna Försäkringar.

Fatima Munir, CIO vid Dina Försäkringar sedan 2005, som tidigare bland annat varit verksam vid Enator och Modul1.

Emma Kindblom är digital strateg vid Dina Försäkringar. Hon har varit anställd där sedan 2016 och har tidigare erfarenhet bland annat från Moderna Försäkringar.

Kvällens värd är Dina Försäkringar — en försäkringsgrupp som påverkats mycket av nya regelverk de senaste åren, där bland annat antalet Dina-bolag har minskat kraftigt som en anpassning till nya solvensregler. På plats möter hälsas du välkommen av Dina Försäkring AB:s VD Gunilla Svensson ♦️.

Vi tror att det kan vara intressant för dig att lyssna på talarnas erfarenheter av att arbeta med kreativ utveckling samtidigt som regelverken förändras snabbt — oavsett om du i dag arbetar i ett traditionellt bolag som står inför en omställning, är verksam i ett nystartat techbolag med inriktning mot försäkringsbranschen. eller bara är intresserad av att veta mer om vart utvecklingen är på väg!

Vi möts den 30 maj kl. 17 för vårens andra AW/Nätverksmöte i försäkringsbranschen. Extra trevligt känns det att kunna berätta att träffen blir ombord på en båt. Vi samlas ombord på M/S Teaterskeppet som ligger förtöjd vid Skeppsbron i Stockholm. 
Varmt välkomna den 30 maj!
insurance evolution — ett samarbete mellan Sak & Liv & FörsäkringsPlatsen

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?