Michaela Bruneheim VD för Evident Life är en av talarna på AW och nätverksträffen den 27 september!

Vi är mycket glada över att hälsa bolagets medgrundare och VD Michaela Bruneheim välkommen för att berätta mer om bolagets tankar och planer kring AI och försäkring. Evident Life är det nystartade svenska livförsäkringsbolaget som har påbörjat resan mot AI-baserad teknologi. Genom en handfull spetsrekryteringar och stort fokus på den senaste tekniken har teamet sedan start 2021 tagit in över 50 tusen kunder och etablerat flera spännande samarbeten, bland annat med Qinematic inom helkroppsscanning för att förebygga muskelrelaterade skador.

Värd för nätverksträffen är Afa Försäkring.

Afa Försäkring är kanske en av försäkringsvärldens bäst bevarade hemligheter. Nära 90 procent av alla anställda i Sverige omfattas av minst en av Afa Försäkrings kollektivavtalade försäkringar. Trots det har många aldrig hört talas om verksamheten. Under förra året betalades 8 miljarder kronor ut i skadeersättningar och vid årsskiftet förvaltade man ett kapital på 215 miljarder kronor. Afa Försäkring är också en av de största forskningsfinansiärerna inom arbetsmiljö och satsar årligen 150 miljoner kronor till forskning och utveckling av arbetsmiljön i Sverige.

Den 27 september är vi alltså välkomna till Afa Försäkrings lokaler på Klara Södra Kyrkogata 18 i hjärtat av Stockholm. Nätverksmötet hålls i konferenslokalen en trappa ned från entrén. 

Där minglar vi, det bjuds på dryck och tilltugg, och vi får lyssna på några intressanta exempel på AI-utveckling i den svenska försäkringsbranschen. Vi tror att det kommer att vara mycket givande för alla närvarande att veta mer om ett av de allra mest intressanta utvecklingsområdena och hur det kan påverka branschen i förlängningen. 

Precis som förra gången möts vi kl 17 för att så många som möjligt ska hinna avrunda sin arbetsdag innan vi ses.

Intresseanmälan och länk till nätverksträffen hittar du här.
Event – Insurance Evolution (insevo.se)

Varmt välkommen!
Insurance Evolution
 
Nätverksmötet arrangeras av Insurance Evolution, som är ett samarbete mellan Sak & Liv och FörsäkringsPlatsen

 

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?