Katrin Röcklinger på Folksam en av talarna på AW & nätverksträffen den 23 januari!

Intresseanmälan: Frågorna som definierar året 2024! De mest omvälvande förändringarna på gång. – Insurance Evolution (insevo.se)

Vad händer nästa år? Vilka aktuella frågor får allra störst betydelse 2024 för försäkringsbranschen? Hur påverkas vi av utvecklingen inom AI? När kommer EU-regelverket kring Open Finance att träda i kraft och vad betyder det för svensk försäkring? Vilka storaffärer kan vi förvänta oss på försäkringsområdet? Hur berörs branschen av ekonomin och av det oroliga världsläget? 

Den 23 januari samlas vi för 2024 års första AW/Nätverksmöte. Träffen inleds kl 17 och vi bjuds då på enklare förtäring och dryck och får mingla med kollegor i branschen och lyssna på vad vi tror kommer att bli en spännande paneldiskussion om framtiden. 

Temat är: ”Frågorna som definierar året 2024 — de mest omvälvande förändringarna på gång.”. Missa inte möjligheten att vara där!

Vi är mycket glada över att kunna presentera Katrin Röcklinger som en av talarna på träffen! Katrin Röcklinger är sedan förra året chef för affärsområde Liv på Folksam. Det senaste kvartalet befäste Folksam sin ställning som Sveriges största aktör på liv- och pensionsmarknaden, enligt statistiken över inbetalda premier. Vi ser mycket fram emot att få höra mer om Katrin Röcklingers syn på de viktigaste frågorna under året som kommer! 

Värd för mötet är Accenture och träffen äger rum i Accentures lokaler på Rådmansgatan 42 i Stockholm.

Varmt välkomna den 23 januari!

Insurance Evolution — ett samarbete mellan Sak & Liv & FörsäkringsPlatsen

PS. Våra träffar har en tendens att bli fullbokade långt i förväg. Om du är intresserad av att delta kan det med andra ord vara idé att anmäla sig så snart som möjligt. Här är länken för anmälan: 
Frågorna som definierar året 2024! De mest omvälvande förändringarna på gång. – Insurance Evolution (insevo.se)

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?