Johan Larsson på Mavera en av talarna på AW och nätverksträffen den 27 september!

Anmälan: Event – Insurance Evolution (insevo.se)

Vi är mycket glada över att hälsa Johan Larsson, produktchef på Mavera välkommen som talare på nätverksmötet den 27 september!

Mavera är ett svenskt insurtechbolag, som hjälper europeiska försäkringsbolag att effektivisera sin personskadehantering. I juni i år lanserade Mavera en ny edition av sitt beslutsstödssystem Mavera DSS som effektiviserar skadehantering med hjälp av avancerade AI-algoritmer som semantiskt tolkar skadedatan. Vi är mycket glada över att bolagets produktchef Johan Larsson finns på plats den 27 september. Han berättar om hur Mavera arbetat fram sitt nya AI-baserade beslutsstöd, som enligt dem kan hjälpa skadehanterare och medicinska rådgivare att läsa in sig på ett ärende tre gånger snabbare och samtidigt också avsevärt minska risken för fel.

Temat på nätverksträffen den här gången är: Några aspekter på AI i försäkringsbranschen.

Vår partner för nätverksmötet är Afa Försäkringar och Elisabeth Wisén CIO på Afa Försäkring, hälsar oss välkomna på träffen. 

Som framgått tidigare samlas vi kl 17 den 27 september hos Afa Försäkring på Klara Södra Kyrkogata 18 i Stockholm.  Där minglar vi, det bjuds på dryck och tilltugg och vi får lyssna på några av erfarna personer som exemplifierar AI i Sverige och försäkringsbranschen.

Antalet deltagare på nätverksträffen är begränsat — redan nu har vi fått intresseanmälningar som fyller 90 % av platserna!

Intresseanmälan och länk till nätverksträffen hittar du här.
Event – Insurance Evolution (insevo.se)

Varmt välkommen!
Insurance Evolution
 
Nätverksmötet arrangeras av Insurance Evolution, som är ett samarbete mellan Sak & Liv och FörsäkringsPlatsen

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?