Insurance Evolution Award! Ett 20-tal förslag har kommit in. Nu är förberedelserna i full gång!

Ni har kanske noterat att förberedelserna för utdelningen av Insurance Evolution Award är i full gång?
Det har varit ett överväldigande intresse för att skicka in förslag på vilket projekt som ska få årets utmärkelse. Ett 20-tal olika förslag har kommit in, och i vissa fall har det kommit in flera förslag på ett och samma projekt.

Tiden för att lämna in förslag har nu gått ut, vilket betyder att vår jury — bestående av Maria Frykman Isbjörn of Sweden, Anna Weissmann Accenture och Henrik Perbeck Beijer Alma AB — tar vid och väljer ut ett mindre antal av förslagen.

Sammantaget har en mängd kvalificerade och innovativa förslag lämnats in — och juryn har en tuff uppgift att vaska fram de projekt som man bedömer ska gå vidare till omröstning!

Inom kort hoppas vi kunna återkomma och berätta om vilka av alla förslag som juryn väljer ut — håll utkik efter mer information!

Än en gång – ett stort tack till sponsorerna för årets Insurance Evolution Award som gör det möjligt att genomföra satsningen:
Claiton Mavera JW Loss Adjusting Avanti Corporate Development Försäkringsfabriken Crawford & Company Lumera Kompass Advokat Deloitte SAS

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?