Grattis till en delad andra plats!

Vi är väldigt glada för alla förslag som har kommit in till nomineringsprocessen av Insurance Evolution Award 2024. De sex jurynominerade projekten är samtliga ”vassa” förslag och innovativa projekt!

På delad andra plats kom de övriga fem projekten som juryn valt från de över 20 förslag som har skickats in. Juryn har bestått av VD för Beijer Alma Henrik Perbeck, grundare och VD för Isbjörn of Sweden Maria Frykman och Anna Weissmann, partner vid Accenture.
Väldigt många har röstat på de sex nominerade projekten och det tackar vi för!

Grattis till en delad andra plats!
– Pånyttfödelsen från fondförsäkringsbolaget Movestic Liv & Pension
– Open-Link Assistant från Malmöbaserade insurtechbolaget Upptec
– Droppmattan från Elementric
– Jämlikhetsförsäkringen från Charly Equity i samarbete med Futur
– ”Sejfa” — insurtech/startup från innovationsbolaget LFant AB, i samverkan med Länsförsäkringsbolagen – Östgöta, Göteborg & Bohuslän, Stockholm, Älvsborg, Uppsala, Halland & Värmland.

Vinnare är som vi tidigare har skrivit om Akademikerförsäkring i samarbete med Skandia för produkten ”Hälsoförsäkring vid psykisk ohälsa” som ingår i medlemskapet för aktiva medlemmar i de fackförbund som står bakom Akademikerförsäkringar.

Vill passa på att rikta ett stort tack till de företag som är sponsorer för årets
Insurance Evolution Award, som har gjort det möjligt för oss att genomföra projektet: Deloitte, JW Loss Adjusting, Mavera, a Verisk business, Claiton, Avanti Corporate Development, SAS Institute, Crawford & Company (Sweden) AB,
Kompass Advokat, Lumera och Svenska Försäkringsfabriken.

Engagemanget har varit stort intresse för Insurance Evolution Award, kul! Vi har därför beslutat att köra nästa år igen men då sannolikt med fler kategorier!
Mvh
Insurance Evolution

På fotot: Niklas Lundberg Upptec, Fredrik Lindell Elementric, Alexandra Karnig Charly Equity Patrik Uväng Futur Lisa Malmros Charly, Jesper Strömqvist Sejfa LFant AB

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?