AW & nätverksträff den 28 maj: ” Var står den svenska insurtechbranschen i dag?”

Insurance Evolution i samarbete med Deloitte.

Anmäl dig här:

För ett par år sedan var insurtech det hetaste av heta — de digitala utmanarna inom försäkring lockade riskkapital och satsade stort på att vara ett piggare och snabbare alternativ till de etablerade bolagen.

I dag är situationen delvis annorlunda med ett högre ränteläge som har bidragit till ett förändrat investeringsklimat.

Samtidigt har flera av de disruptiva insurtechbolagen på allvar visat att de klarar av att locka kunder med nyskapande koncept. Var står insurtechvärlden i dag 2024?

Varmt välkomna till Insurance Evolutions AW/Nätverksträff den 28 maj där vi samlar en kvalificerad panel med både etablerade och nystartade insurtechbolag som hjälper oss att besvara frågan. I panelen ingår:

• Göran Broberg är och grundare och VD för Easy Peasys Insurance, som under de senaste åren har fokuserat på att bygga en affär inom embedded insurance för retail och e-handelsbolag i Norden. 

Sophie Wilkinson är medgrundare och COO av innovativa djurförsäkringstjänsten Lassie, som bland annat haft stora framgångar med sin lansering i Tyskland och Sverige. Hon har tidigare bland annat varit ansvarig för djurförsäkring på If.

Fredrik Fors är medgrundare och Chief Strategy Officer vid insurtechbolaget Hedvig, som under förra året var det bolag som tog mest marknadsandelar av alla försäkringsbolag på hemförsäkringsområdet.

Alexandra Karnig är medgrundare och CPO vid nystartade insurtechbolaget Charly, som lanserat sparande i en jämlikhetsförsäkring med inriktning på att ”adressera ekonomiska ojämlikheter vid familjebildning”. Bolaget utsågs förra året till Årets Disruptör av Marknadsföreningen Stockholm.

Kvällen avrundas med att vi — för första gången — presenterar en vinnare av utmärkelsen Insurance Evolution Award, till ett innovativt och inspirerade projekt i försäkringsbranschen. Missa inte det! 

Värd för mötet är Deloitte — världens största lednings- och strategikonsult och revisionsföretag, med en mängd uppdrag inom försäkring och finans. Träffen äger rum i Deloittes lokaler på Rehnsgatan 11 i centrala Stockholm.

Vi samlas kl 17. Förutom paneldiskussionen och utdelning av Insurance Evolution Award bjuds du som deltagare på enklare förtäring och dryck och får mingla med kollegor i branschen. 

Så varmt välkommen den 28 maj!

Anmäl dig här:

Insurance Evolution
— ett samarbete mellan Sak & Liv och FörsäkringsPlatsen.

Med hänsyn till behovet av balanserad sammansättning av olika aktörer i försäkringsbranschen på nätverksträffen kan avsteg komma att göras från först till kvarn-principen.

Ifall du jobbar i ett försäkringsbolag eller en förmedlare kan du bli medlem i Insurance Evolutions nätverk och få 25 procents rabatt på Insurance Evolutions event. Kan det vara intressant för din del? Läs mer om medlemsförmånerna här

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?