AW och nätverksträff den 27 september!

Anmäl dig här: Event – Insurance Evolution (insevo.se)

Snart informerar vi om gästtalarna för nätverksträffen. Redan nu har 70 % anmält sitt intresse att vara med. Vill du vara med? Anmäl dig via länken ovan.

Just nu pratar alla om AI. ChatGPT och andra liknande tjänster har fått världen att se att AI är en faktor med kraft att förändra mycket. Vad betyder AI mer specifikt för försäkringsbranschen? Till träffen den 27 september samlar vi ett antal kunniga personer som bidrar med sin bild av hur försäkringsvärlden påverkas av den kommande AI-utvecklingen. Missa inte möjligheten att lära dig mer om framtiden!

Värd för nätverksträffen är Afa Försäkring.

Afa Försäkring är kanske en av försäkringsvärldens bäst bevarade hemligheter. Nära 90 procent av alla anställda i Sverige omfattas av minst en av Afa Försäkrings kollektivavtalade försäkringar. Trots det har många aldrig hört talas om verksamheten. Under förra året betalades 8 miljarder kronor ut i skadeersättningar och vid årsskiftet förvaltade man ett kapital på 215 miljarder kronor. Afa Försäkring är också en av de största forskningsfinansiärerna inom arbetsmiljö och satsar årligen 150 miljoner kronor till forskning och utveckling av arbetsmiljön i Sverige. Vi är mycket glada över att Afa Försäkring är värd för Insurance Evolutions nästa nätverksträff, och hälsar oss välkomna till sina lokaler på Klara Södra Kyrkogata i hjärtat av Stockholm.

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?