”Morgondagens digitala skadereglering!”

AW & nätverksträff den 12 mars! ”Morgondagens digitala skadereglering! Så påverkas branschen av digitaliserad skadehantering.”
Anmäl dig här:

Teknikutvecklingen går snabbt nu när det gäller skadereglering! Många typer av skadehantering kan effektiveras med långtgående automatisering, i andra fall underlättar nya tekniska lösningar väsentligt — och sparar tid samtidigt som risken minskar för felaktigheter. 

Hur påverkas branschen av utvecklingen inom skadereglering? Hur långt kan digitaliseringen gå? Vilka risker kan vi se med den ökade automatiseringen? Och hur förändras behovet av kompetens vid rekrytering av morgondagens skadereglerare? Vilka utmaningar finns inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning?

Varmt välkomna till Insurance Evolutions AW/Nätverksträff den 12 mars där vi fördjupar oss i framtiden för skaderegleringsvärlden — missa inte det!

Vi är mycket glada över att kunna presentera Gjensidige som värd för mötet. Gjensidige är en av de största försäkringskoncernerna i Norden och en utmanare med ambitiösa tillväxtplaner i Sverige. Träffen den äger rum i Gjensidiges prisbelönta nya lokaler på Kungsgatan 47B i Stockholm.

Vi samlas kl 17 och bjuds på enklare förtäring och dryck och får mingla med kollegor i branschen — samt lyssna till en diskussion med kunniga specialister om morgondagens sköna nya skaderegleringsvärld! 

Varmt välkomna den 12 mars!

Anmäl dig här: här:

Insurance Evolution — ett samarbete mellan Sak & Liv & FörsäkringsPlatsen.
Med hänsyn till behovet av balanserad sammansättning av olika aktörer i försäkringsbranschen på nätverksträffen kan avsteg komma att göras från först till kvarn-principen.

Vill du bli medlem och få 25% rabatt på Insurance Evolutions event? Läs mer om medlemsförmånerna här

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?