Att arbeta med kreativ affärsutveckling – mitt under en regelverkstsunami

Visst har du koll på att årets andra nätverksträff arrangerad av Insurance Evolution blir av den 30 maj? Värd för träffen är Dina Försäkringar!

Intresseanmälan: https://lnkd.in/dnWNQUub

Temat är ”Att arbeta med kreativ affärsutveckling – mitt under en regelverkstsunami” — ett högaktuellt ämne för alla som brottas med anpassning efter nya EU-direktiv, lagar och förordningar och FI-föreskrifter — och på samma gång ska lyckas få affärerna att rulla och nya marknadsprojekt att flyga!

Hur gör man för att både klara av att både vara compliant och affärsinriktad? Hur ser man till att följa alla nya regler — och samtidigt arbeta kreativt för att stärka kundrelationer och utveckla nya spännande produkter?

Vi har tidigare berättat att Euro Accidents tillträdande VD Fredrik Bergström och Movestics VD Linnéa Ecorcheville blir två av deltagarna i panelen som diskuterar ämnet. 

Värd för kvällen är Dina Försäkringar och Gunilla Svensson, VD för Dina Försäkring AB, hälsar oss välkomna på träffen. Vi samlas ombord på M/S Teaterskeppet som ligger förtöjd vid Skeppsbron i Stockholm, nära Dina Försäkringars kontor i Gamla Stan. 

Två personer från Dina kommer också att vara deltagare i panelen, nämligen CIO Fatima Munir och Emma Kindblom som är digital strateg vid Dina. 

Fatima Munir har arbetat som CIO vid Dina sedan 2005 och har tidigare bland annat varit verksam vid Enator och Modul1. Emma Kindblom har varit anställd vid Dina sedan 2016 och har tidigare erfarenhet bland annat från Moderna Försäkringar. De har båda varit med och genomfört Dinas genomgripande omvandling de senaste åren när bolagsstrukturen i gruppen har anpassats till det nya solvensregelverket — samtidigt som Dina-gruppen har lyckats stärka sin marknadsposition betydligt. 

Det blir spännande att få deras bild av hur branschen kan förhålla sig till de omfattande förändringarna av regelverket som har påverkat marknaden under senare tid! 

Precis som förra gången möts vi kl 17, för att så många som möjligt ska hinna avrunda sin arbetsdag innan vi ses. Antalet deltagare på nätverksträffen är begränsat — och vid den förra träffen var mötet fullbokat redan en månad i förväg!

Intresseanmälan och länk till nätverksträffen hittar du här.
https://lnkd.in/dnWNQUub

Varmt välkommen! Glad Påsk!
Insurance Evolution

Nätverksmötet arrangeras av Insurance Evolution, som är ett samarbete mellan Sak & Liv och FörsäkringsPlatsen

Medlemsföretag

Partners

Vill du vara värd för ett event?